Warsztat – kuchnia wegetariańska

 

„Zdrowa kuchnia sezonowa” pod takim hasłem redaktor naczelna magazynu „SlowlyVeggie” Katarzyna Gubała zaprasza na specjalne pokazy gotowania ze swojej najnowszej książki „Warzywa górą! Od korzeni po liście”. Wśród atrakcji znajdą się degustacje wegańskich smakołyków, pokaz gotowania, konkursy z nagrodami, porady z zakresu diety roślinnej. Zapraszamy na zdrowe menu, które zaspokoi nawet najbardziej wyrafinowanych smakoszy.

 

Całkowity czas trwania warsztatu to 45-60 minut.
Liczba osób –30 w każdej godzinie.

Uwaga – liczba uczestników ograniczona – zapisy w Biurze Maratonu.

 

Organizatorzy

 Pytania?

Masz pytania? Zadzwoń do Wiktora!
666 923 666
albo napisz: dorota.oktaba@wierchomla.com.pl

A wordpress theme from BWThemes